1

* Ett år äldre *

Så var mitt kalas över för denna gången, hoppas ju på att det skall bli många, många fler 😊 Först i veckan blev jag firad av Syster Yster - igår blev det skönsång, vackra blommor och uppvaktning av min underbara, fantastiska, roliga och tokiga familj.
Barnbarnet Dantes första kommentar när han kom, Farmor nu när du blir 65 har du några pengar i pension då, ha ha ha. Han är nog lite orolig att jag inte skall ha råd med presenter lika mycket framöver som idag. En klok liten man 😊 Tusen Tack! 💗 älskar er alla så mycket.

Nu ser jag framemot den 11/11 då vi allihopa skall ha familjeaktiviteter på TOLV i Tele2 Arena och sedan när de minsta och mellersta barnbarnen kommit tryggt hem, bär det iväg in till Söder och Göta Lejon där Show med Brolle väntar. Ska bli superkul... (Tanten skall Rocka Loss)
Gårdagens Banoffeepaj blev Dante så stolt över, för han fick ju vara med och tillaga den. Den blev supergod och väldigt omtyckt av alla. Kommer nu ofta att hamna på kalas borden i vår familj framöver. Idag blir det träff med äldsta barnbarnet Johanna för lite mys på Söder....